AFC Giurgiu - TERMOPANE GIURGIU

 

 

Bun venit la AFC Termopane Giurgiu!

Sunteti in locul potrivit in cazul in care doriti sa amenajati sau sa imbunatatiti calitatea termica a casei sau a sediului societatii dumneavoastra!
Va oferim tamplarie pvc  Rehau, Weiss Profil, Profilink, ExtruplastOtto Richter si Aluplast cu geam termopan sau tripan!

Ce va oferim?

Societatea noastra va pune la dispozitie o gama larga si cat se poate de completa de termopane si accesorii pentru aceastea, precum:
- usi de interior sau exterior realizate din tamplarie PVC sau aluminiu din profile cu 3, 4, 5 sau 6 camere de aer;
- ferestre din tamplarie pvc, aluminiu sau lemn triplustratificat;
- geam termoizolant - termopan sau tripan - pentru tamplarie PVC, cu protectie de durata impotriva caldurii si zgomotului;
- o gama larga de usi de interior din MDF sau HDF;
- usi metalice pentru apartamente sau case/vile;
- usi de garaj sectionale sau tip rulou, ce ofera comoditate si siguranta in utilizare;
- rulouri exterioare din PVC sau aluminiu, ca si accesorii pentru tamplari PVC aluminiu sau lemn, sunt prezente intr-o gama extrem de larga de culori  cu rolul de a proteja fereastra de intemperii precum si de a obtura complet accesul luminii in incapere;
- rolete din panza cu control al cantitatii de lumina care intra in camera;
- jaluzele verticale din panza sau PVC cu posibilităţi multiple de montare;
- jaluzele orizontale din aluminiu.

Revizii si reparatii tamplarie pvc cu geam termopan in Giurgiu

Daca termopanele dumneavoastra nu mai functioneaza corespunzator, nu se mai inchid bine sau intra apa de la ploi, atunci aveti nevoie de firma noastra de reparatii termopan!
Un specialist se va deplasa la locuinta dumneavoastra si va remedia problema tamplariei pvc in cel mai scurt timp posibil.
Dam dovada de experienta si profesionalism in reparatii termopane in Giurgiu. Apelati cu incredere la firma noastra de service termopane atat pentru reparatii cat si pentru revizii!
Pe langa serviciul de reparatii termopan oferim si intretinere / revizii, va mai oferim si glafuri pentru interior si exterior, cat si plase de insecte la preturi avantajoase in Giurgiu!


Oricare ar fi produsul ales va asiguram ca ne dorim sa fim alegeree potrivita in privinta calitatii si a pretului pentru tamplarie pvc, aluminiu sau lemn cu geam termopan, precum si a accesoriilor comercializate!